Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 7. 2010

Tvarohový koláč 


Těsto:
Cukr krystal 0,120 kg
Mouka hl. 0,175 kg
Vejce 2 ks
Kypřící pr. 1/2 ks
Máslo 0,120 kg

Náplň:
Tvaroh 2 ks
Cukr krystal 0,175 kg
Vejce 2 ks
Puding pr. 1 ks
Rum trochu 
Mléko 0,425 l nahřát
Máslo 0,160 kg rozpustit

Těsto: Máslo nahřát, přidat ostatní suroviny a zadělat těsto. Vymačkat na plech (pomoučněné ruce).
Náplň: Tvaroh, cukr, vejce a pudingový prášek rozmíchat a přidat mléko, máslo a rum. Směs vylít na těsto. Péct cca 170°C.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář